WebCode
ekip
Link Kısaltma Scripti
Web projelerinde URL kısaltma ihtiyacınız varsa, mobil uyumlu ve tamamen ücretsiz sunulan bir script ile bu ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Vlkn.icu platformunda paylaşılan bu URL kısaltma scripti, sade tasarımı ve kolay kullanımıyla dikkat çeker. Özellikle geliştiriciler için açık kaynak kodlu olarak sunulması, esneklik ve özelleştirme imkanı sağlar.Scriptin Öne Çıkan Özellikleri
- Mobil Uyumlu Tasarım:
- Tüm cihazlarla uyumlu bir arayüz sunarak kullanıcı deneyimini optimize eder.
- Kolay Yönetim Paneli:
- Site ayarlarını hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlar.
- %100 Açık Kaynak Kodlu:
- Kodları tamamen açık olduğu için kendi ihtiyacınıza uygun özelleştirme yapabilirsiniz.
Sunucu Gereksinimleri
Scripti sorunsuz bir şekilde çalıştırmak için aşağıdaki sunucu gereksinimlerini karşılamanız gerekir:- PHP Sürümü: PHP 7.3 ve üzeri
- Gerekli PHP Eklentileri:
- BCMath PHP Eklentisi
- Ctype PHP Eklentisi
- Fileinfo PHP Eklentisi
- JSON PHP Eklentisi
- Mbstring PHP Eklentisi
- OpenSSL PHP Eklentisi
- PDO PHP Eklentisi
- Tokenizer PHP Eklentisi
- XML PHP Eklentisi
Kurulum Adımları
- Script Dosyasını İndirin:
- Script dosyasını Vlkn.icu sitesinden resmi olarak indirin.
- Dosyaları Sunucuya Yükleyin:
- Dosyaları FTP aracılığıyla sunucunuza aktarın.
- Sunucu Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Sunucunuzun gerekli PHP eklentilerine sahip olduğundan emin olun.
- Yönetim Paneli İle Yapılandırma:
- Kurulum sonrasında yönetim paneline girerek site ayarlarını düzenleyin.
Neden Bu Scripti Seçmelisiniz?
Vlkn.icu tarafından sunulan bu ücretsiz URL kısaltma scripti, sade ve etkili tasarımıyla dikkat çekiyor. Mobil cihazlarla uyumlu olması, her tür kullanıcı grubuna hitap etmesini sağlıyor. Açık kaynak kodlu yapısı ise geliştiriciler için büyük bir avantaj sunuyor.Demo ve İndirme Linki:
Kolay kurulum rehberi ve esnek özelleştirme imkanları ile siz de kendi URL kısaltma platformunuzu hızlıca oluşturabilirsiniz.